Tjänster och priser

- Hos oss gäller rot-avdrag

Vi arbetar med alla typer av rörmokeri och installation och utför allt från små servicearbeten till större entreprenader.

Tjänster

  • Försäljning och installation av Kakelugnspannan
  • Värmesystem
  • Avlopp
  • Badrum, kök, golvvärme & vattenutkastare m.m.
  • Nyinstallationer
  • Installation av pumpar, varmvattenberedare, pannor (t.ex. Kakelugnspannan), pelletsbrännare m.m.
  • Reparationer
  • Servicearbeten
  • Jobb för olika fastighetsägare

Kakelugnspannan

En både populär och energisnål produkt som vi är återförsäljare och installatör av är Kakelugnspannan - den effektivaste kakelugnen på marknaden. Den ser ut som en klassisk kakelugn och eldas i som en sådan men Kakelugnspannan är i sitt moderna utförande mer lik en vedeldad vattenpanna.

Kakelugnspannan pryder ditt hem samtidigt som den ger energisnål värme. Den är lätt att installera eftersom Kakelugnspannan levereras i ett stycke.

» Läs mer om Kakelugnspannan

Vi har även hand om all service vad gäller tryckluft, vatten, värme, avlopp med mera på lättmetallsfabriken i Norrtälje.

Timpriser

Servicemontör: 496 kr/tim. (620 kr inkl. moms) Vi debiterar endast hel- eller halvtimmar.
Omkostnader för servicebil: 400 kr/besök, 1 debitering per bil & dygn. (500 kr inkl. moms).
Omkostnader för servicebil innanför tullarna i Stockholm: 460 kr/besök. (575 kr inkl. moms)
Grundarvode (minsta debitering):  1412 kr (1765 kr inkl. moms). I detta ingår 1 timmes arbete hos kund samt 30 minuter för resa till och 30 minuter från kund samt omkostnader för bilen inkl. expeditionskostnad
Grundarvode innanför tullarna i Stockholm: 1472 kr (1840 kr inkl. moms). I detta ingår 1 timmes arbete hos kund samt 30 minuter för resa till och 30 minuter från kund samt omkostnader för bilen inkl. expeditionskostnad.
Hantering av externt köpta produkter & material: Vi debiterar 620 kr/tim (775 kr inkl. moms) samt framkörningsavgift för bil & expeditionskostnad, när Ronqvist Rör AB skall hantera produkter och material som kunden införskaffat sig hos annan leverantör, t.ex. wc-stolar, blandare, varmvattenberedare, duschhörnor m.m.
Jourbesök: Eventuella jourbesök 1152 kr/tim. (1440 kr inkl. moms). Omkostnader för servicebil á 400 kr/ besök, 1 debitering per bil & dygn. (500 kr inkl. moms) tillkommer.

ANG. ROT-AVDRAG - Vid Rot gäller följande: Kunden har en skyldighet att informera oss om hur de vill ha det. Samt tillhanda hålla oss med riktiga uppgifter. Vid ändring av redan utskriven faktura och vid avslag både på grund av felaktiga uppgifter och vid nekande till avdraget så tar vi en avgift på 1000kr inkl.moms på grund av förhöjda administrativa omkostnader.

En expeditionskostnad på 20 kr/faktura (25 kr inkl. moms) tillkommer alltid när fakturan inte överstiger 5000 kr inkl. moms.
Material debiteras enligt Onninens gällande prislista. 

OBS!! TIDEN TILL OCH IFRÅN KUND ÄR INTE GILTIG FÖR ROTAVDRAG.

OBS! Ej avbokad tid debiteras med minst 1412 kr (1765 kr inkl.moms) inkl.exp.avg.

Varför debiteras en ej avbokad tid?
Vår förklaring är denna...
När DU beställer tid för vår service så gör vi en muntlig överenskommelse(muntligt avtal). DU (köparen) förbinder dig att se till att vi som montörer kan och har tillträde till arbetsplatsen där arbetet ska utföras. Vi (säljaren) förbinder oss att reservera denna tid för DIG och inte sälja den till någon annan. Samt att vi kommer till er som kund på utsatt tid. Så länge DU inte avbeställer tiden –senast 24 timmar innan- så kan vi inte sälja den / boka den till någon annan.

Därför är du betalningsskyldig.
Du skulle inte heller acceptera att tvingas vistas på din arbetsplats utan att din arbetsgivare betalar lön till dig. Det gäller även för våra montörer, de vill också ha sin lön.

Som egen företagare är vi beroende av timmarna vi arbetar hos kund och kan vi inte utföra dessa timmar hos er som kund, har vi andra kunder som vi kan boka om. Men då bara, om vi får eran avbeställning av er bokning i tid.

Med vänlig hälsning Ronqvist Rör AB med respekt för DIN tid.